‘Terminaldeki sorunları çözeceğiz’ 

Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, sorunları 31 Mart sonrası muhataplarıyla birlikte çözeceklerini söyledi.

‘Terminaldeki sorunları çözeceğiz’ 

Bursa Otogarı Yazıhaneciler ve Otobüsçüler Derneği Başkanı Cesim Alptekin ve dernek üyelerinin de eşlik ettiği terminal ziyaretinde Bozbey, hem yolcuları yolcu hem de esnafı dinleme fırsatı buldu. Seyahat işletmecileri ve esnafle biraraya gelen Bozbey, sorunları ve talepleri dinledi. Terminaldeki genel sorunlara çözüm bulmak gerektiğine dikkat çeken Bozbey, “Bu sorunları 31 Mart sonrası terminal esnafı ve ilgili derneklerle bir araya gelerek çözeceğiz.

Bugüne kadar muhataplarla bir araya gelinerek sorunların çözülmesi gerekiyordu ama yapılmamış bu da beni üzdü. Özellikle çalışanların ve yolcuların genel ihtiyaçlarının ücretsiz karşılanması gerekir. Bu genel ihtiyaçlar için ücret alınması son derece yanlış. Buradaki tuvaletleri kullanmak çalışanların, insanların hakkıdır. Ücretsiz olması gerekir” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X