Terminale havaalanı konsepti

Burulaş, Terminal’i daha iyi bir noktaya getirmek amacıyla harekete geçti. Terminal’in hizmet kalitesini artırmak için yapılacak fiziki düzenlemeler arasında; duş alanı ve işadamları için CIP Salonu gibi yenilikler bulunuyor. Vatandaşın en büyük kabusu ol

Terminale havaalanı konsepti

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Terminal’deki işletmecilerle biraraya gelerek yıl sonu değerlendirmesi yapan Burulaş Genel Müdürü Levet Fidansoy, şu anda Türkiye’nin en güzel terminali olan Bursa Şehirlararası Otobüs Termirnali’ni daha iyi bir noktaya getirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Önümüzdeki yıl yapılacak çalışmalar kapsamında terminalin fiziki çalışmalarının yanı sıra hizmet kalitesini daha da arttırarak Bursa Terminali’ni İstanbul Havaalanı seviyesine ulaştıracaklarını söyledi. 

 

CIP SALONU

Büyükşehir Belediyesi sayesinde terminalin çok iyi bir noktaya geldiğine dikkat çeken Fidansoy, “İşletmecilerle birlikte hizmet kalitesini daha iyi noktaya getirmek istiyoruz. Öncelikle çığırtkanlığı ortadan kaldırmayı düşünüyoruz. Bunun yanında fiziksel çalışmalar da devam edecek. Terminal’in hizmet kalitesi açısından bir havaalanı konsepti haline getirmek istiyoruz. İstanbul Havaalanı seviyesi ulaşmasını hedefliyoruz. Tamirhaheneler bölümünü elden geçirerek buraya bakım piti yapacağız. Terminale duş alanı da yapılacak. Hatta daha ileride işadamları ve ticaretle uğraşan önemli kişiler için CIP Salonu planlıyoruz. Terminalin hizmet kalitesi ve fiziki açıdan daha iyi bir noktaya gelmesi için işletcilerin de bulunması şart” diye konuştu. 

TRAMVAY HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Kent Meydanı ile Terminal arasında yapılması planlanan tramvay hattıyla ilgili de bilgi veren Fidansoy, “İhale hazırlıkları sürüyor. Prjoje çalışmaları devam ediyor. Proje tamamlanınca inşaat ihalesi yapılacak. Mevcut tramvay hattına bağlanacak. Tramvay, Yalova Yolu’nda orta refüjün sağından ve solundan devam edecek. Dereler köprüyle geçilecek ve Terminal’e tünelle girecek. Tramvayın durağıı, terminalde otobüslerin yolcu indirdiği yerde olacak. İkinci aşamada ise köprü üzerinden devam ederek Demirtaş’ın sanayi bölgesinin önüne kadar gidecek. Proje 2015’in ilk üç ayı içinde teslim edilecek. İhale de yapıldığı zaman tamamlanması 1,5 yılı bulur tamamlanması. Yani en geç 2 yıl içerisinde tramvay Terminal’e uzanmış olur” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X