Test sürüşü yapanlara UEFA Super Cup finaline gitme şansı

Japon otomotiv devi Nissan, haziran ayı boyunca bayilerini ziyaret ederek test sürüşü yapan 5 kişiye UEFA SUPER CUP 2018 Finali’ni Estonya’da izleme şansı sunuyor.

Test sürüşü yapanlara UEFA Super Cup finaline gitme şansı

Sertepe Otomotiv Satış ve Pazarlama Müdürü Serkan Güler, haziran ayı boyunca geçerli olacak indirim ve finansman kolaylıklarıyla yaz heyecanının yollara taşındığını söyledi. Tüm Nissan modellerinde haziran sonuna kadar geçerli olacak kampanyada farklı finansman seçenekleri ve indirim fırsatları bulunduğuna işaret eden Güler, ‘’Kampanya kapsamında; Türkiye’de sınıfının lideri Qashqai, haziran ayı boyunca 50 bin lira için 24 ay yüzde 1,09 faiz avantajıyla sunulurken, dünyanın en çok satan SUV modeli X-Trail ise 70 bin lira için 24 ay yüzde 1,09 faiz avantajıyla alıcılarını bekliyor” dedi. Haziranda otomatik vitesli Juke sahibi olmak isteyen müşterilere 99 bin liradan başlayan fiyatlar sunduklarını dile getiren Güler, ‘’Ayrıca tüm paket ve motor seçeneklerinde geçerli olacak şekilde 8” dokunmatik ekranlı multimedya sistemi hediye ediliyor. Micra ise 8 bin liralık cazip peşin alım indirimi veya 30 bin liraya 15 ay yüzde 1,09 faiz fırsatı ile sahiplerini bekliyor” diye konuştu.

5 TALİHLİ YARARLANACAK

Öte yandan, yapılan açıklamada 1-30 Haziran 2018 tarihleri arasında Nissan yetkili satıcılarında test sürüşü yapan 5 talihlinin 15 Ağustos’ta Estonya’da Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak UEFA SUPER CUP 2018 Finali’ni sevdiği bir kişi ile yerinde izleme heyecanı yakalayacağı ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X