TFF’de görevler dağıtıldı

Bursalı iş adamı Mustafa Çağlar, organizasyonlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu. 

TFF’de görevler dağıtıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun dün Riva’da yapılan ilk toplantısında görev dağılımı belirlendi. Nihat Özdemir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Bursalı iş adamı Mustafa Çağlar, organizasyonlardan sorumlu yönetim kurulu üyeliğine getirildi… A Milli Takım sorumlusu ise Selim Soydan oldu. 

İŞTE GÖREV DAĞILIMI

Nihat Özdemir (Başkan), Servet Yardımcı (1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkiler Sorumlusu), Mehmet Baykan, (Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu), Erhan Kamışlı (Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler ve Kulüp Lisans İşleri Sorumlusu), Erdal Bahçıvan (Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Yeni Projeler Sorumlusu), Yılmaz Büyükaydın (Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, 1. Lig-2. Lig-3. Lig Kulüpleri Sorumlusu), Ali Düşmez (İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Sorumlusu), Hamit Altıntop (İcra Kurulu Üyesi, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu), Mustafa Çağlar (Organizasyonlar Sorumlusu), Hasan Y.Akıncıoğlu (Süper Lig Kulüpleri ve Futbol Turizmi Geliştirme Sorumlusu), Onur Alkın Kalkavan (Sponsorluklar ve Pazarlama Sorumlusu ve Dış İlişkiler Yardımcı Üye), İsmail Erdem (Engelli Federasyonları Sorumlusu), Nuri Akın (Tesisler ve Yatırımlar Sorumlusu), Mustafa Hacıkerimoğlu (E-Bilet ve Futbol Menajerleri Değerlendirme Komisyonu Sorumlusu), Selim Soydan (A Milli Takım Sorumlusu)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X