TFF’den Bursaspor’a ihtar cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor – Gaziantepspor maçında taraftarların kötü tezahüratları gerekçe gösterilerek yeşil-beyazlı kulübe ihtar cezası verdi.

TFF’den Bursaspor’a ihtar cezası

Bursaspor’dan taraftarlara yapılan çağrıda, ihtar cezası hatırlatıldı. Açıklamada şöyle denildi:

 

“Kulübümüzün 23.08.2015 tarihinde oynanan Bursaspor – G.Antepspor Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında taraftarlarımızın neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ihtar cezası almıştır. Ayrıca Futbol Disiplin Talimatının 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan tüm tribünlere giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından karar verilmiştir.

 

Verilmiş olan ceza neticesinde Gaziantepspor müsabakasını tribünlerden takip eden tüm taraftarlarımız 12/09/2015 Cumartesi günü oynanacak olan Gençlerbirliği müsabakasını stadyumdan takip edemeyeceklerdir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X