TFF’den Erdoğan’a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nu kabul etti. 

TFF’den Erdoğan’a ziyaret

1 Haziran’da göreve gelen Nihat Özdemir başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen ziyarete Başkan Özdemir, yönetim kurulu üyeleri Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Mustafa Çağlar, Erhan Kamışlı, Erdal Bahçıvan, Yılmaz Büyükaydın, Ali Düşmez, Hamit Altıntop, Hasan Akıncoğlu, Alkın Kalkavan, İsmail Erdem, Nuri Akın, Mustafa Hacıkerimoğlu, Selim Soydan ve Genel Sekreter Kadir Kardaş katılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti. Erdoğan, Nihat Özdemir başkanlığındaki TFF yönetimine başarı dilerken, Türk futbolunu nasıl daha iyi noktalara gelebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

FF Yönetimini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nihat Özdemir ve ekibine başarı diledi… Özdemir de, Erdoğan’a Milli takım futbolcularının imzaladığı ay yıldızlı formayı hediye etti. 

Çağlar’dan teşekkür

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, oldukça faydalı bir görüşme gerçekleştirdikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X