THY’den öğrencilere iş imkanı! İşte aranan şartlar

Türk Hava Yolları (THY), en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünün 3’üncü sınıfında eğitim gören ve yarı zamanlı çalışabilecek öğrenci arıyor.

THY’den öğrencilere iş imkanı! İşte aranan şartlar

THY’nin internet sitesinde yer alan ilanı, 15 Mart’a kadar yayında kalacak. Başvurular sadece internet sitesi üzerinden alınacak. Belge kontrolünden sonra ilan kriterlerini taşıyan adayların tümü sözel/sayısal yetenek ve İngilizce yazılı sınavına davet edilecek. Sınavda başarılı olan adaylar, kişilik envanteri, grup değerlendirmeleri ve birebir mülakat süreçlerine çağrılacak. Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak ve başlama belgelerini hazırlamaları istenecek. Adayın istenen belgeleri teslim etmesi sonrasında istihdam süreci tamamlanacak.

BAŞVURU KRİTERLERİ

Başvuru yapabilmek için gereken şartlar şöyle sıralandı: ”T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3’üncü sınıf öğrencisi olduğunu belgeleyebilmek. 100’lük sistemde en az 70, dörtlük sistemde en az 2,72 genel not ortalamasına sahip olduğunu belgeleyebilmek. İstanbul’daki ofislerde çalışılacak olup haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere, en fazla 30 saat çalışabilmek, iyi derecede İngilizce bilmek.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X