THY’ye 3 uluslararası ödül

Dünyanın en çok ülke ve uluslararası destinasyonuna uçan Türk Hava Yolları (THY), ABD menşeli küresel yayın organı ‘Global Traveler’ın okuyucu anketleri sonucunda verdiği ödüllerin üçünü kazandı.

THY’ye 3 uluslararası ödül

THY, ABD’nin Kaliforniya Eyaleti’nde Beverly Hills şehrinde gerçekleştirilen törende, ‘En İyi Kurumsal Seyahat Programı’ kategorisinde, kurumsal müşterileri için özel tasarlanan programı ‘Turkish Airlines Corporate Club’ ile kürsüye çıktı. Gecede THY ayrıca üst üste ikinci kez ‘Business Yolcuları için En İyi Havayolu’ ve ‘En İyi Havalimanı Personeli’ ödüllerinin de sahibi oldu. Ödüller, THY Kurumsal Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanı Mert Dorman ile THY Los Angeles Müdürü Ersen Engin tarafından alındı.

KIYMETLİ BİRER TAKDİR

Mert Dorman, THY olarak, ödüllü hizmetlerini genel standartlarından ayrıştıran özellikleri büyük bir titizlikle ele aldıklarını belirterek şunları kaydetti: ”Örneğin, business ve kurumsal yolcularımıza sunduğumuz hizmet seçkimizi kapıdan kapıya kesintisiz deneyim konsepti ile tasarlayıp, uzun vadeli bir vizyonla geliştirdik ve bu noktada bariz bir farklılık oluşturduk.

Bu ödüllerin tamamı, müşteri odaklı ve ayrıcalıklı hizmet anlayışımızın bizim için son derece kıymetli birer takdiri. Markamızı bu ödüllere layık gören yolcularımıza, Turkish Airlines Corporate Club üyelerimize ve Global Traveler dergisine teşekkür ediyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X