Tıklanma rekoru kıran neden albüm yapmıyor?

İnternette kliplerine sahte izlenme oranı satın alan popçulara savaş açan Işın Karaca, sanal alemde bu denli ilgi gören şarkıcıların neden albüm yapıp ve konser vermediklerini sordu.

Tıklanma rekoru kıran neden albüm yapmıyor?

DERDİM KİŞİLER DEĞİL SİSTEMLE

Pop müziğin güçlü sesi Işın Karaca, video izleme kanallarında yayınladıkları kliplerinin bir kaç gün içinde milyonlarca kez izlendiğini iddia eden meslektaşlarını algı yönetimi yapmakla suçladı. Bu yola başvuran popçulara savaş açan Karaca, ‘Kilpleri milyonlarca kez izlenen şarkıcılar neden albüm yapmaz? O albümleri satıp zengin olurlar. AVM’ler dışında nerede konser verebiliyorlar? Biletli konser verseler kaç kişi para verir?’  dedi. 

FİZİKSEL ŞİDDETE MARUZ KALDIM

Katıldığı televizyon programında samimi açıklamalara imza atan Işın Karaca, eski eşinden şiddet gördüğünü de itiraf etti. Kendisiyle aynı kaderi yaşayan kadınlara bu duruma sessiz kalmamalarını tavsiye eden Karaca, ‘Fiziksel şiddete maruz kaldım. Kötü ilişkilerde maalesef bu yaşanıyor. O evlilikten koşarak kaçtım’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X