Timsah ara vermedi

Bursaspor, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Timsah ara vermedi

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılı performans sergileyen Bursaspor, dün akşam oynanan Mersin İdmanyurdu maçının ardından ara vermeden çarşamba günü oynayacağı Gençlerbirliği mücadelesinin hazırlıklarına başladı. Mersin İdmanyurdu maçında ilk 11’de forma giyen futbolcuların yenilenme antrenmanı yaptığı çalışmada diğer oyuncular ise teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde sahada çalıştı. Pas çalışması ile başlayan antrenman, şut ve kanat organizasyonları çalışmaları ile devam etti. Tedavisi devam eden Emre Taşdemir ise fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

Yeşil-beyazlılar yarın Özlüce Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X