Timsah eh işte: 2-0

Harun Tekin`in 4 tane yüzde yüzlük net pozisyona engel olduğu maçı yeşil beyazlılar, Belluschi ve Fernandao`nun penaltı golüyle kazanmasını bildi.

Timsah eh işte: 2-0
Bursaspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptığı ikimci hazırlık maçında dün Rusya Premier Lig ekiplerinden Mordovia Sarank’ı 2 0 mağlup etti.
 
Özlüce Tesisleri’nde oynanan taraftara ve basına kapalı maçı OLAY Spor yakından takip etti. Sinan Cem İyihuylu’nun yönettiği karşılaşmaya yeşil beyazlılar Harun, Yasin, Ethem, Civelli, Ferhat, Şamil, Bekir, Holmen, Josue, Bellucshi ve Bakambu 11’iyle çıktı.
 
Harun yıldızlaştı
 
Maçın ilk yarısında top her ne kadar Bursaspor ayağında gibi gözükse de pozisyona giren takım Rus temsilcisiydi. Mordivia Saranks bu bölümde 3 tane yüzde yüzlük pozisyon yakaladı. Ancak oldukça başarılı bir maç çıkaran kaleci Harun Tekin, kritik kurtarışlara imzasını atarak ilk devrenin golsüz tamamlanmasını sağlayan isimdi. Bursaspor ikinci 45’de daha derli toplu bir görüntü sergiledi.
 
Bölgeler değişti
 
40.dakikada sakatlanan Bekir’in yerine oyuna dahil olan Furkan Soyalp’ın 55’deki pasını iyi değerlendiren Fernando Belluschi yaptığı güzel vuruşla Bursaspor’u 1 0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda Harun yine mutlak bir pozisyona engellerken Fernandao 90’daki penaltı golüyle maçın skorunu 2-0 olarak belirledi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in bu mücadelede Ferhat Kiraz’a savunmanın solunda, Holmen’e sağ hücumda, Josue’ye sol hücumda, Yasin’e savunmanın sağında şans tanıması dikkat çekti.
 
Şener maskeyi taktı
 
Önceki gün burnundan bir operasyon geçiren Şener Özbayraklı, dün sahaya çıktı. Kondisyoner eşliğinde çalışan tecrübeli futbolcunun maske taktığı gözlenirken, keyifli oluşu dikkatlerden kaçmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X