Timsah, Fener’e bileniyor

Bursaspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Timsah, Fener’e bileniyor

Yeşil Bursa Minareli Çavuş Tesisleri’nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretindeki antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenman öncesi lösemili çocuklarla, yeşil-beyazlı futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca antrenman öncesinde lösemili bir çocuğun doğum günü kutlandı. Pastayı kesen Sağlam, çocuğa pastadan ikram etti.

ANTRENMAN ÖNCESİ MİNİ TOPLANTI

Antrenman öncesinde futbolcularını orta alanda toplayan Sağlam, oyuncularıyla kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından yeşil-beyazlı futbolcular ısınma, kondisyon ve 5’e 2 pas çalışması yaptı. Basına kapalı olan son bölümde ise Sağlam futbolcularına, Fenerbahçe maçında uygulayacağı taktiği çalıştırdığı öğrenildi. Kaleciler ise antrenör Öztürk Tanrıbilir, yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-beyazlı takımda teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yarın Özlüce Tesisleri’nde Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Yeşil-beyazlı takım, yarın basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X