Timsah kupada Karagümrük karşısında

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda yarın sahasında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Cantone Karagümrük’ü konuk edecek.

Timsah kupada Karagümrük karşısında

10’UNCU RANDEVU

Bursaspor’la Cantone Karagümrük, bugün 10’uncu defa karşı karşıya gelecek. Bursaspor’un 1963-64 sezonundan bu yana yaşanan rekabette taraflar, şimdiye kadar Süper Lig’de 2, 2’nci Lig’de 6, Türkiye Kupası’nda da 1 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan 8 müsabakadan 2’sini Bursaspor kazanırken, 5 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı, 2 maçta ise sevinen taraf Cantone Karagümrük oldu. 

HAKEM ALPER ULUSOY

Bursa Atatürk Stadı’nda bugün saat 18.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Ahmet Şimşek ve Fevzi Demirhan yapacak. Dördüncü hakem ise Ümit Öztürk olacak. Alper Ulusoy, bu sezon Bursaspor’un deplasmanda Torku Konyaspor’u 3-2 yendiği maçta beşinci hakem olarak görev yapmıştı. 

BİLETLER SATIŞTA 

Bursaspor Kulübü, internet sitesinde Cantone Karagümrük maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Biyet fiyatları şöyle: 

“VIP tribünü 1.Sıra: 100 TL, VIP tribünü 2 ile6.Sıra: 75 TL, Kapalı A-B-C, VIP C tribünü: 30 TL, Maraton Tribünü: 10 TL, Kapalı kale arkası tribünü: 5 TL, Açık kale arkası tribünü: 3 TL” 

KONUK SEYİRCİ ALINMAYACAK

Bursa İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar gereğince bugünkü maçta Cantone Karagümrük taraftarları tribüne alınmayacak. 

VOLKAN ŞEN CEZALI

Bursaspor’da tek eksik, Galatasaray Bursaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı konuma düşenVolkan Şen. Cantone Karagümrük’te ise sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. 

MUHTEMEL 11’i

Okan- Şener, Serdar Aziz, Civelli, Emre Taşdemir, Ozan Tufan, Bekir, Şamil, Holmen, Bakambu, Enes Ünal 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X