Timsah rehavet kurbanı: 91-95

Türkiye Basketbol Ligi’nin şampiyonu Bursaspor, deplasmanda Karesispor’a mağlup olmaktan kurtulamadı. Potanın Timsahları, ligde üst üste 2 olmak üzere 29. maçında 5. mağlubiyetini aldı.

Timsah rehavet kurbanı: 91-95

Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluğu garantileyen Bursaspor, deplasmanda takipçilerinden Karesispor’a 95-91 mağlup oldu. Ligdeki son maçlarını oynayan ve Basketbol Süper Ligi için geri sayımı sürdüren Bursa ekibi, rakibiyle Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleye istekli başlayan Potanın Timsahları, maçın hemen başında üstünlüğü yakaladı. İlk çeyreği 25-22 önde tamamlayan yeşil beyazlılar, ikinci periyodun büyük bölümünü de önde götürdü. Ancak, bitime 2.30 kala üstünlüğü kaptıran Bursaspor, mücadelenin ikinci yarısına 49-45 geride girdi.

KUPA HAFTAYA GELİYOR

İkinci yarıya da evsahibi ekip etkili başladı. Yeşil beyazlılar, zaman zaman farkı eritse de bir türlü üstünlüğü yakalayamadı. Potanın Timsahları, son bölümde üstünlük şansı yakalasa da fırsatları kullanamadı ve mücadelenin dördüncü periyoduna 74-73 geride girdi. Son çeyreğin başında üstünlüğü yakalayan Bursaspor, rakip sayılara engel olamayınca yeniden geriye düştü. Üstünlüğü bir türlü yakalayamayan yeşil beyazlılar, mücadeleden 95-91 mağlup ayrıldı ve üst üst 2 olmak üzere 29. maçında 5. yenilgisini aldı. Bursaspor, ligdeki son maçında 5 Mayıs’ta İTÜ ile karşılaşacak ve şampiyonluk kupasını alacak.

Bursaspor, ligin ilkyarısında oynadığı maçta rakibini 86-65 mağlup etmeyi başarmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X