Timsah Rize’ye bileniyor!

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Özlüce Tesisleri’nde başlarken, Taye Taiwo antrenmana mazeretsiz olarak katılmadı.

Timsah Rize’ye bileniyor!

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Beşiktaş karşısında aldığı yenilgiyle zirve yarışında geride kalan Bursaspor, Çaykur Rizespor hazırlıklarına başladı. 21. haftada evinde Karadeniz ekibini ağırlayacak olan Bursaspor’da Taye Taiwo’nun izinsiz olarak antrenmana katılmadığı kulüp yetkilileri tarafından açıklanırken, kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle 21. haftada forma giyemeyecek olan Şener Özbayraklı ile sakatlığı bulunan Emre Taşdemir çalışmaya katılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Yeşil-beyazlılar yarın Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürecek.

HETADER’DEN BURSASPOR’A ZİYARET

Hemofili ve Talasemi Derneği (HETADER) Bursa Şubesi, hemofili ve talasemi kan rahatsızlığı bulunan 7 minik çocukla bugün Özlüce’deki antrenman öncesi ‘Kan Kardeşim Olur musun?’ kampanyası için futbolcularla bir araya geldi. 4 ve 16 yaş arasındaki 7 çocuk proje kapsamında bilboardlara konulacak fotoğraflar için kaleci Harun, Serdar Aziz ve Fernandao ile birlikte resim çekimi yaptılar.

HETADER Bursa Şube Başkanlığı’nı ve ziyarete gelen çocukların doktorluk görevini yapan Elif Güler Kazancı, kan bağışına için dikkat çekmek için bu şekilde etkinlikler oluşturduklarını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X