Timsah’ın evinde bileği bükülmüyor

Bursaspor, Galatasaray’ı ligde ve kupada 57 kez ağırlarken, 20 galibiyet aldı.

Timsah’ın evinde bileği bükülmüyor

Spor Toto Süper Lig’de 17 Mart Pazar günü sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Bursaspor, rakibine evinde oynadığı maçlarda üstünlük kurdu. İki ekip bugüne kadar Bursa’da Süper Lig ve Türkiye Kupası dahil olmak üzere 57 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerinin 20’sini kazanan Bursaspor, 21 randevuda ise rakibiyle puanları paylaştı. Geride kalan 16 maçta ise gülen taraf Galatasaray oldu.

Geçen sene kaybettik

Bursaspor ile Galatasaray’ın, Bursa’da oynanan Süper Lig maçlarında da yeşil beyazlıların üstünlüğü bulunuyor. 49 lig maçında evinde sarı kırmızılıları ağırlayan Timsah, bu mücadelelerin 18’inden galibiyetle ayrıldı. 14 mücadelenin galibi ise Galatasaray olurken, taraflar 17 karşılaşmadan da eşitlikle ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Bursa’da oynanan lig maçını ise Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

En son Pablo attı

Galatasaray’a karşı evinde üstünlük kuran yeşil beyazlılar, bu performansını ise son maçlarına yayamadı. Sarı kırmızılıları son olarak evinde 2011-12 sezonunda Pablo Martin Batalla’nın golüyle 1-0 yenen Bursaspor, daha sonraki mücadelelerde galibiyet alamadı. Son 7 maçtır rakibini evinde ağırladığı lig ve kupa maçlarında kazanamayan Bursaspor, bu mücadelelerin 4’ünü kaybetti, 3’ünde ise berabere kaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X