Timsah’ın gücü yetmedi: 86-95

Frutti Extra Bursaspor, sahasında son şampiyon ve Avrupa Ligi finalisti Anadolu Efes karşısında yenilgiyi önleyemedi ve 5. maçında 2. mağlubiyetini aldı.

Timsah’ın gücü yetmedi: 86-95

İlk kez mücadele ettiği ING Basketbol Süper Ligi’ne fırtına gibi giren Frutti Extra Bursaspor, evinde Anadolu Efes’e 95-86 mağlup oldu. Son sampiyon ve Avrupa Ligi finalisti rakibiyle TOFAŞ Spor Salonu’nda karşılaşan yeşil beyazlılar, bu sonuçla ligdeki 5. maçında 2. yenilgisini aldı.

Taraftarı önünde sürpriz bir sonuca imza atmak isteyen Potanın Timsahları, mücadeleye etkili başladı. Frutti Extra Bursaspor, ilk çeyreği 25-23 önde tamamladı. İkinci periyotta istekli gözüken yeşil beyazlılar, devreyi 46-45 önde kapattı. İkinci yarıya tutuk başlayan Potanın Timsahları, mücadelenin son periyoduna ise 75-72 geride girdi. Son çeyrekte de istediğini alamayan yeşil beyazlılar, son şampiyon önünde karşılaşmadan 95-86 mağlup ayrıldı.

Lige 2’de 2’yle başlayan Potanın Timsahları, böylece, Basketbol Süper Ligi’ndeki 5. maçında 2. yenilgisini almaktan kurtulamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X