Timsah’ta 3 puan sevinci!

Bursaspor’un 1-0 geriye düştüğü, 10 kişi kaldığı karşılaşmada Kayserispor’u 3-1 yenerek bu sezon üst üste ikinci galibiyetini alması futbolcuları sevindirdi.

Timsah’ta 3 puan sevinci!

Bursaspor kaptanı Pablo Martin Batalla, Kayserispor maçını taraftarların verdiği müthiş desteğin de etkisiyle kazandıklarını belirtirken, “Aldığımız galibiyette bana göre en büyük paylardan birisi taraftarlarımızın” dedi. Arjantinli yıldız şunları söyledi:

“BİRBİRİMİZE DESTEK OLMALIYIZ” 

“Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra bize verdikleri destekle takımın adeta ayağa kalkmasında önemli rol aldılar. Başakşehir maçından sonra konuştuğumda ‘Sadece 1 maç kaybettik. Ligi kaybetmedik. Ligin en kötü takımı olarak algı yaratılmaması gerektiğini’ söylemiştim. Bugün de sadece 1 maç kazandık. Ligin en iyi takımı da değiliz. İyi bir takımız. Birbirimize destek olmalıyız. Davranış biçimimizi değiştirmeden ligin geri kalan kısmına devam etmeliyiz.” 

“İYİ ORTA AÇAN OYUNCULARIMIZ VAR”

“Ceza alanına girerken kanat oyuncularımızın iyi orta açacağını bilmek çok büyük güven yaratıyor. Aslında hep iyi orta yapabilen oyuncularımız oldu. Daha önce Ozan İpek, Vederson vardı. Şimdi John var, Del Valle, başka oyuncularımız var. Aynı Fenerbahçe maçında olduğu gibi bunu bilerek ceza sahası içine giriyorum. Golle sonuçlandırmak da bana çok büyük mutluluk veriyor. Pivot santrafor olmadığımı her hafta bu tarz gol atamayacağımı da biliyorum.” 

“BURSASPOR ZOR KULÜP”

Bursaspor kaptanı Pablo Martin Batalla, iyi bir ekipleri bulunduğunu, herkesin kulübe değer verdiğini bildirirken “Böyle bir takımın kaptanı olmak çok daha fazla gurur veriyor. Ben de kaptanları olarak bu değeri taşımaya çalışıyorum. Onlara iyi liderlik yapmaya çalışıyorum. Sezon sonu ile ilgili hiçbir şey düşünmüyorum. Şuanda sadece kupa ve Kasımpaşa maçına odaklıyım. Bursaspor’da her maçı kazanmak için sahaya çıkıyorsunuz. Önümüzde hedefler var ama ben maç maç odaklanmaktan yanayım” diye konuştu. 

SERCAN:BİZ BİR AİLEYİZ

Bursaspor’un son golünü atan Sercan Yıldırım, Kayseri maçında gol attığı için çok mutlu olduğunu Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kendisini çok iyi motive ettiğini söyledi. Yıldırım, “10 kişi kalmamıza karşın mücadelemizi sonuna kadar sürdürdük. Galip geldik. Taraftarlarımızla baskı altına aldık. Golü bulduk. Mutluyuz bu seriyi fikstür amacıyla değerlendirip yukarı çıkmalıyız. Hocamızın da dediği gibi biz bir aile olduk. Takım ruhunu görebiliyorum. Üst sıralar olacağını düşünüyorum” dedi.

ERTUĞRUL ERSOY: NİYE ŞAMPİYONLUK OLMASIN

Bursaspor’da Kayseri maçına sağ bek başlayıp, stoper olarak noktalayan Ertuğrul Ersoy ikinci şampiyonluğun bu yıl gelebileceğini bellirtti. Ertuğrul galibiyetle ilgili şunları söyledi:

“Müthiş bir galibiyet. Seri yakaladık. Fenerbahçe galibiyetini bu galibiyetle süsledik. Bursaspor artık layık olduğu yerlerde. Taşımakta çalışıyoruz. Hak ettiğimiz yerler üst sıralar. Şampiyonluk yaşamış takım olarak taraftar futbolcu, Kasımpaşa ve diğer maçları kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Niçin ikinci kez şampiyon olmayalım? Her şey yolunda. Welliton karşı karşıya geldi Harun abinin ayağı sanki uzadı golü önledi. Bu maçın kırılma anı gibiydi. Birde Kubilay’ın mücadele edin asist yapması diyebilirim.”

ŞAMİL: MÜTHİŞ MÜCADELE VARDI

Bursaspor’un tecrübeli ön liberolarından Şamil Çinaz, Kayserispor galibiyeti sonrası, mücadele açısından müthiş bir maç oynadıklarını, 10 kişi kalmalarına karşın, olağanüstü bir mücadele ile takım olgusu, disiplininden hiç kopmadıklarını söyledi. Çinaz, “Geriye düşmemize rağmen kendimize güvendik. Burada hak ettiğimiz üç puanı taraftarımızın müthiş desteği ile aldık. Taraftarın desteği gerçekten olağan üstüydü. Biz bu birlik ve beraberliği sahaya yansıttığımız süre içerisinde burada kolay kolay kimse bizi yenemez. Bu coşku ve birlikteliği sürdürürsek Bursaspor olarak güzel günler görürüz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X