Timsah`ta yüzler gülüyor

Bursaspor`un deplasmanda Balıkesirspor`u 5-0 yenerken gol sorununu çözmesi, yeşil beyazlı camiada büyük sevinç yaşattı.

Timsah`ta yüzler gülüyor
Yeşil beyazlı yöneticiler, Balıkesirspor karşısında alınan 3 puanla galibiyet serisinin başladığını belirtirken taraftarlarının bu haftadan itibaren Atatürk Stadı’nın tribünlerini doldurmalarını istediler.
 
BELLUSCHI: İYİ OYUN ORTAYA KOYDUK
 
Balıkesirspor karşısında 2 gol atan Arjantinli Fernando Daniel Belluschi, attığı goller ve gelen farklı galibiyetten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtirken şunları söyledi:
 
“İyi bir oyun ortaya koyduk. Daha önce iyi oyunumuzu gole çeviremiyorduk. Golü erken bulduk. Geçen hafta önde götürdüğümüz maçı son dakikalarda yediğimiz goller ile berabere bitirdik. Moralimiz bozulmuştu. Bugün gollerimizi bulduk. Sevinçliyiz. Oyuncular için gol atmak her zaman güven kaynağıdır. Bende uzun zamandır gol atamıyordum. Dönüp baktığımda mutlulukla hatırlayacağım bir gol olacak. Her şeyden önemlisi Bursaspor’un kazanması önemliydi.”
 
BAKAMBU: ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI
 
Balıkesirspor’a 3 gol birden atan Fransız oyuncu Bakambu ise, ”Benim gol atmam tabii ki önemli ama her şeyden önce takımın kazanması önemli. Onun içinde ayrıca mutluyum. Geçen hafta da gol atmıştım. Geçen hafta galibiyeti alamamıştık ve buruk kalmıştım. Umarım önümüzdeki haftalarda bu galibiyetlerimizi sürdürürüz” diye konuştu.
 
OZAN TUFAN: ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ ALDIK
 
Ozan Tufan’da çalışmalarının meyvesini aldıklarını belirtirken şunları söyledi:
 
“Gol atan arkadaşlarımı, ağabeylerimi kutluyorum. Kasığımda sakatlık vardı. Kendimi zorlayabildiğim kadar zorladım. Hocam bunu gördü ve daha sonra oyundan çıktım. Elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Takıma destek verdiğimi düşünüyorum. Bugüne kadar iyi oynuyorduk ama galibiyeti bulamıyorduk. Bu farklı galibiyet bizi çok rahatlattı. Hafta içinde yaptığımız antrenmanda Balıkesirspor’un zaaflarından yararlanmak istedik. Şut idmanları yaptık. Bugün bunun meyvelerini aldık. Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X