Tirilye yasta

Alkollü sürücünün kullandığı cipin altında ezilen Bahtunur Bora ve Hatice Bilgin’in ölümü Tirilye halkı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini harekete geçirdi.

Tirilye yasta

ÖMER BİLİK

Kazanın yaşandığı noktada mumlar yakıp ölenler için dua eden Tirilyeliler, Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Belediyesi ve Mudanya Kaymakamlığına verilmek üzere bir de dilekçe hazırladıklarını söyledi.

Tirilye Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneği Başkanı Semiha Öztan yaptığı açıklamada, “Biz Tirilye halkıyız, misafirperveriz. Gelen ziyaretçilerimizi güler yüzle ağırlamayı, sohbet etmeyi, Tirilye’mizi tanıtmayı, yerel lezzetlerimizi tattırmayı severiz. Ancak geçtiğimiz akşam canımız yandı. Sevdiğimiz insanları, dostlarımızı, arkadaşlarımızı, canlarımızı elim bir trafik kazasında kaybettik. Yaralımız var. Çok üzgünüz, yastayız. Alkol almış şoförlerin,  araç kullanmalarını istemiyoruz. Bununla ilgili çözümler üretilmesi için ilgilileri göreve çağırıyoruz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X