Titi’ye Neymar benzetmesi!

Ekong’la ikili mücadelede yerde kalana Titi’ye, Nijeryalı futbolcu, “Aynı Neymar” diyerek, kendisini yere attığını ima etti.

Titi’ye Neymar benzetmesi!

Dünya Kupası’nda hakemi aldatmaya yönelik hareketleri ile iz bırakan Brezilyalı yıldız Neymar, bu kez Bursasporlu futbolcuların diline düştü. Dün sabah yapılan çalışmada Ekong’la ikili mücadeleye giren ve yere düşen Titi’yi, Nijeryalı futbolcu Neymar’a benzetti. “Aynı Neymar” diyerek Titi’ye gülerek tepki veren Ekong, daha sonra takım arkadaşını yerden kaldırdı.

Eski dosttan ziyaret

Bursaspor’un Afyon’da devam eden kampına dün sürpriz bir ziyaretçi geldi. Yeşil beyazlı takımın İntertoto döneminde iz bırakan futbolcuları arasında yer alan Levent Devrim, Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü olarak Bursaspor kampını ziyaret etti. Teknik Direktör Samet Aybaba’yla görüşen Devrim, kısa süre idmanı izledikten sonra kendi takımının başına geçti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X