Tofaş istediğini aldı 81-69

Mavi yeşilliler, deplasmanda Gaziantep Basketbol’u 12 sayı farkla yenip ligdeki ikinci galibiyetine ulaştı. 

Tofaş istediğini aldı 81-69

Basketbol Süper Ligi’ndeki Bursa ekibi Tofaş, deplasmanda Gaziantep Basketbol’u 81-69 yenerek üçüncü maçında ikinci galibiyetini elde etti. Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Tarik Phillip, Muhaymin Mustafa, Matt Lojeski, Dj White, Devin Williams beşiyle başlayan Mavi Yeşilliler, ilk çeyreği 21-17 geride kapattı. İkinci periyoda sert savunmayla başlayan Tofaş, oldukça çekişmeli geçen çeyreği 35-35 beraberlikle tamamladı.  

KARİYER REKORU KIRDI

3. periyodun başında Gaziantep Basketbol’un sayılarına Barış Ermiş ile yanıt veren mavi yeşilliler, son çeyreğe 54-59 önde girdi. 4. periyotta ağırlığını koyan Tofaş maçı 81-69 kazandı. 24 sayı-6 ribaund-3 asist ile oynayan Berkan Durmaz kariyer rekoru kırarken, en skorer isim oldu. Tofaş, 19 Ekim Cumartesi günü evinde Türk Telekom ile karşılaşacak. Mavi Yeşilliler, 7Days Eurocup’ta ise 15 Ekim Salı günü deplasmanda Umana Reyer Venice ile saat 21.00’de kozlarını paylaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X