Topa sahip oluyoruz ama!

Bursaspor, 6 maç sonunda 47.5’lik topa sahip olma oranıyla oynarken, skor bulmakta sıkıntı çekiyor.

Topa sahip oluyoruz ama!

Spor Toto Süper Lig’de ilk 6 maçını geride bırakmasına karşın henüz galibiyetle tanışamayan Bursaspor, oyununun karşılığını almakta zorlanıyor. Ortalama yüzde 47.5’lik topa sahip olma oranıyla oynayan ve son 3 sezon içerisinde ilk 6 hafta baz alındığında en yüksek topla oynadığı dönemi geçiren yeşil beyazlılar buna karşın kazanamıyor. 6 maçta yalnızca 4 kez gol sevinci yaşayabilen Timsah, tabelayı değiştirmekte de zorluk yaşarken teknik direktör Samet Aybaba da çözüm arayışına girdi.

ETKİ YOK

Forvet arkasında ilk olarak Furkan Soyalp’e şans veren Aybaba, oyuncudan istediğini alamayınca Medipol Başakşehir maçında revizyona giderek bu bölgede Henri Saivet’yi kullandı. Ancak bu da çözüm oluşturmazken Bursaspor maçı golsüz eşitlikle tamamladı. Kanatlarda görev alan Allano Lima ile Yusuf Erdoğan da 6 maç sonunda yalnızca birer asist yapabildi. 7’nci hafta Demir Grup Sivasspor deplasmanına çıkacak Bursaspor’da Aybaba’nın hücum hattında yeniden değişikliğe gidebileceği öğrenildi.

SAKHO FARKI

Bogdan Stancu’nun sezona formsuz başlamasıyla birlikte formayı kapan yeni transferlerden Diafra Sakho ise başarılı bir görüntü çizmesine karşın bu performansı galibiyet için yeterli olmadı. Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarında gol sevinci yaşayan Sakho, attığı 2 golle Timsah’a 2 puan kazandırdı. 2 golü de VAR sistemine takılan ve iptal edilen deneyimli forvet, Aybaba’nın kısa süreçte değişmez isimlerinden biri oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X