Topla oynamak yaramıyor

9 haftada 5 kez bu anlamda rakiplerine üstünlüğü veren Bursaspor, 2-0 kaybettiği Sivasspor deplasmanında ise yüzde 53 topa sahip olan taraftı.

Topla oynamak yaramıyor

Tüm camia geçtiğimiz yıllara oranla bu sezon daha cesur bir Bursaspor görüyor sahada. Rakibe teslim olmayan, kazanmak için savaşan bir kimliğe bürünen yeşil beyazlılar, topla oynamayı ise fazla sevmiyor. İlk 9 haftada Bursaspor’un en çok topa sahip olduğu karşılaşmada 2-0 mağlup olduğu Sivasspor mücadelesi oldu. Geriye çekilen ve topu kendisine veren rakipler karşısında sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, başabaş işler yaptığı karşılaşmalarda daha az problem yaşadı

G.SARAY MAÇI YÜZDE 35 

Bursaspor ilk hafta mağlup olduğu Fenerbahçe karşısında topa yüzde 42 sahip olmuştu.  Berabare kaldığı Kayserispor ve Konyaspor maçlarında topa yüzde 51 hakim olan Samet Aybaba’nın öğrencileri, Rize deplasmanında ise yüzde 49’la oynamıştı. Pozisyon vermediği Başakşehir karşısında yüzde 42’ye gerileyen Timsah, 
kazandığı Ankaragücü mücadelesinde ise yüzde 46 topa sahip olmuştu. 1-1 sona eren Galatasaray karşılaşmasında ise top Bursaspor’da yüzde 35’te oranında kalmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X