Torbalı Belediyesi, Alt Yapı Araç Filosunu Genişletti

Torbalı Belediyesi altyapı çalışmaları ve sosyal projelerde kullanılmak üzere 1,5 milyon liralık araç filosu satın alırken Çevre ve Şehircilik Bakanlı…

Torbalı Belediyesi, Alt Yapı Araç Filosunu Genişletti

Torbalı Belediyesi altyapı çalışmaları ve sosyal projelerde kullanılmak üzere 1,5 milyon liralık araç filosu satın alırken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da vakumlu süpürge aracını hibe etti. Torbalı Belediyesi, altyapı çalışmalarıyla sosyal projelerde kullanılmak üzere; iki adet JCB yükleyici kepçe, bir adet 12,5 tonluk silindir, bir adet ekskavatör, iki adet kamyonet, biri diyaliz hastalarının taşınmasında kullanmak üzere toplam üç adet de yolcu taşıma aracı satın alırken bunların toplam maliyeti 1,5 milyon lira tuttu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ise Torbalı Belediyesi’ne 300 bin lira değerinde vakumlu süpürge aracı hibe etti. “MAKİNE PARKI DAHA DA GÜÇLENDİRİLECEK” Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, kurumun mali yapısını sağlamlaştırmak ve makine parkını güçlendirmek amacıyla çalışmalar yapıldığını belirterek şunları söyledi: ’’Kendi öz kaynaklarımızdan, hiçbir yere borçlanmadan 1,5 milyon liralık harcamayla bu alımları gerçekleştirdik. İlçemiz hızlı biçimde büyüyor, yeni yaşam alanları ve yeni yatırımları ancak güçlü ve üstün teknolojili araç parklarıyla yapmamız mümkün. Özellikle iş makineleri anlamında yatırımlarımıza devam edeceğiz. Araç parkımızı yenilerken projelerimizde,saha çalışmalarımızda, uygulamalarda daha da başarılı olacağız. Makine parkı bizim gibi altyapı önceliği olan, hızla büyüyen ilçe belediyelerinin can damarıdır. Araç alımlarımız öngörülen programlar doğrultusunda devam edecek’’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X