Torun’dan Mehmet Emin Ay’ a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ı makamında ziyaret etti.

Torun’dan Mehmet Emin Ay’ a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ziyaretlerini sürdürüyor. Torun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’a ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ay, yeni AK Parti yönetimine başarılar diledi.

Torun ise, Bursa’nın gelişimine katkı koyabilmek ve halka daha iyi hizmet edebilmek için çeşitli kurum ve kuruluşlara düzenledikleri ziyaretlerle fikir alışverişi yaptıklarını ve hizmet için işbirlikleri oluşturduklarını belirtti. 

Torun, Bursa’nın çok yönlü bir şehir olduğunu vurgulayarak, “Şehrimiz Anadolu’nun güzide manevi başkentlerinden biri. Sizlerde bu yapıyı korumak ve zenginleştirmek adına önemli çalışmalara imza atıyorsunuz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Bizlere düşen önemli görevler var. Gelecek nesillerimize daha iyi bir Türkiye bırakma çabasındayız. Bu hedef yolunda çok yönlü ve gelişime açık yapısıyla Bursamız kuşkusuz başrol oynayan illerimizden olacaktır. Bursamızı ve ülkemizi hak ettiği seviyelere çıkarmak adına elini taşın altına koyan her kurum, kuruluş ya da kişiye destek vermek görevimizdir. Ben inanıyorum ki bu çabalarımız Bursamızı tüm güzellikleri ile birlikte gelişen, hak ettiği gibi Türkiye’ye ve dünyaya örnek bir şehir haline getirecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X