Trabzonspor zirveye ortak oldu

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasındaki son maçta deplasmanda Kayserispor’u 1-0 yendi.

Trabzonspor zirveye ortak oldu

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasındaki son maçta Kayserispor’a konuk olan Trabzonspor, Cardozo’nun 87. dakikada attığı golle 1-0 galip geldi.

Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas

 

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında 1-0 yenildikleri Trabzonspor maçına ilişkin, “Final paslarını iyi yapabilseydik bugün buradan 3 puanla ayrılabilirdik” dedi.

Kafkas, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarlarının önünde maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

İyi oynadıkları bir karşılamada puan alamamanın üzüntü verici olduğunu dile getiren Kafkas, şöyle devam etti:

“Çok dengeli bir oyun oldu. Özellikle ilk devre. Rakibin yaptığı oyuncu değişiklikleri oldukça işimize geldi. İyi çıktık ama son final paslarını maalesef iyi veremedik. Final paslarını iyi yapabilseydik, bugün buradan 3 puanla ayrılabilirdik. Oyunun hakkı bu değildi. Normalde en kötü 1 puan Kayserispor’un hakkıydı ama maalesef mağlup olduk.  Takımın iyi yolda olduğunu görüyorum. Önümüzdeki haftalarda daha iyi neticeler alacağımıza inanıyorum.”

Trabzonspor cephesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, deplasmanda çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Milli maçlar nedeniyle ülkelerine giden oyuncuların uzun uçak yolculuğundan olumsuz etkilendiğini anlatan Arveladze, bunu maçta hissettiklerini ifade etti.

Karşılaşmanın ilk devresinde pozisyona girmekte zorlandıklarını vurgulayan Arveladze, şöyle devam etti:

“İlk devre Kayserispor iyi kapandı, açmak kolay değildi. İkinci devre değişiklik yaptık ve golü bulduk. İkinci golü de bulabilirdik ama atamadık. Çok önemli 3 puan aldığımızı düşünüyorum. Son dakikaya kadar mücadele etmek çok önemli. Burada altın değerinde 3 puan aldık.”

Arveladze, 1,5 ay takımdan ayrı olan Mehmet Ekici’nin milli takıma çağrılmasını nasıl bulduğuyla ilgili soru üzerine, “Mehmet önemli bir oyuncu. Ben de olsam çağırırdım. Sonuçta 5 dakika da oynayabilir ve duran toptan gol atabilir” yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X