Trafiğe ‘Yıldırım’ çözümler

Yıldırım’da artan nüfus yoğunluğu ile birlikte oluşan trafik sorunlarına karşı alternatif çözümler üreten Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklardaki trafik düzenlemelerini aksatmadan sürdürüyor. 

Trafiğe ‘Yıldırım’ çözümler

Ekipler, bu çalışmalar doğrultusunda geçen ay içerisinde Bağlaraltı, Değirmenönü, Eğitim, Esenevler, Şükraniye, Karamazak, Kurtoğlu, Mollaarap, Selimzade, Sinandede, Değirmenlikızık, Erikli, Karaağaç ve Yeşil mahallelerinde, akıcı ve güvenli bir araç-yaya akışı sağlanması amacıyla gerçekleştirdiği yol düzenleme ve trafiklendirme uygulamaları çerçevesinde; hız kesici tümsek, güvenlik aynaları, şerit belirleme dubası ve trafik tabelaları gerekli noktalara yerleştirdi.

TRAFİK SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR

Yıldırım’da trafiği sorun olmaktan çıkaracak çalışmalar yürüttüklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ın en önemli sorunlarından biri olan ulaşım sorununu yaptığımız çalışmalarla gideriyoruz. Araç yoğunluğunun yanında trafik işaret ve işaretçi eksikliği meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için trafiklendirme çalışmalarına önem veriyoruz” diye konuştu.

SORUNLAR TEMELDEN ÇÖZÜLÜYOR

Yıldırım’ın mahallelerinde bir çok çıkmaz sokak, dar aralıklar, park sorunu olan bölgelerin yer aldığına dikkta çeken Edebali, “Sorunların temelden çözmek için yeni imar planlarında 30-35 metrelik caddelere yer verdik. Ulaşım planımızda, trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor. Ayrıca vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda da diğer trafiklendirme çalışmalarımızı gerçekleştirmeye de devam ediyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X