Transfer yapanla yapmayanın hali!

Bursaspor ikinci yarının en başarısız takımlarından biri olurken, takviyelerle güçlenen Çaykur Rizespor, 4 maçta tam 10 puanı hanesine yazdırdı. 

Transfer yapanla yapmayanın hali!

Yarın evinde oynayacağı kritik Çaykur Rizespor karşılaşmasına hazırlanan Bursaspor, ligin ikinci yarısında umduğunu bulamadı. Son 7 maçta galibiyet yüzü göremeyen yeşil beyazlılar, çıktığı 4 maçta 3 puan topladı. Timsah bu dönemde 2 gol attı, 4 gol yedi. Ligin ikinci yarısında oluşan puan durumunda ise Bursaspor, 12’inci sırada yer aldı. Transfer dönemini tahtayı açtıramadığı için boş geçen ve beklentileri karşılayamayan Samet Aybaba’nın öğrencilerinin bundan sonra neler yapacağı merak ediliyor. 

10 PUAN TOPLADILAR

Rakip Çaykur Rizespor ise ikinci yarının en başarılı ekipleri arasında yer alıyor. 4 maçta hanesine 10 puan yazdıran Karadeniz temsilcisi, Kasımpaşa, Akhisar ve Erzurumspor’u mağlup etmiş, Antalyaspor’la ise evinde berabere kalmıştı. Yaptığı transferlerle toparlanan Çaykur Rizespor’la birlikte , Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir de 10’ar puan topladı. Kasımpaşaspor ve Akhisarspor ise ligin ikinci yarısında puan alamayan ekipler oldu. 

Tablonun ilk 4’ünde ise Beşiktaş, Galatasaray, Başakşehir ve Rizespor bulunuyor
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X