Transfer yapmayı biz de istiyoruz

Önlerinde süre olduğunu belirten Başkan Ali Ay, takviye için uğraş verdiklerini söyledi

Transfer yapmayı biz de istiyoruz

Ali Ay ‘Eksikliklerimiz var. Burada durumu izah etmeme gerek yok. Bu sürede umarım güzel gelişmeler olur. Bizde gerekeni yaparız. İnşallah sonunda gerçekleşir’ diye konuştu. 

Bursaspor’un eksikleri Fenerbahçe önünde bir kez daha ortaya çıktı. Uzun süredir transfer bekleyen camia, 31 Ocak’a kadar neler olacağını çok merak ediyor. Transfer tahtası kapalı olan yeşil beyazlılar’da yönetimin rahat tavırlar sergilemesi ise dikkatlerden kaçmıyor. İlk olarak takımın durumunu değerlendiren Bursaspor Başkanı Ali Ay ‘Teknik kadromuz ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bulunduğumuz konumda olmamamız lazımdı. En azından ilk 5’in içerisinde olmamız gerekiyordu.’ dedi. 

ÖDÜM PATLADI

VAR sistemi nedeniyle bugüne kadar ciddi puanlar kaybettiklerinin altını çizen Ali Ay ‘VAR sistemiyle aşağı yukarı 8 puan kaybettik. Herkes bu puanları nasıl kaybettiğimizi gördü. Fenerbahçe karşısındaki golümüz iptal olacak diye ödüm patladı. Ben oyuncularımızın gösterdiği gayretten çok memnunum. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Fenerbahçe maçındaki görüntüden de memnunum’ şeklinde konuştu. 

28 TANE FUTBOLCUMUZ VAR

Takımın eksikleri bulunduğunu ifade eden Ali Ay ‘İkinci yarı çok iyi top oynadık. Fakat eksikliklerimiz var. Burada durumu izah etmeme gerek yok. Bunun için uğraş veriyoruz. 9-10 günlük süre var önümüzde. Bu sürede umarım güzel gelişmeler olur. Bizde gerekeni yaparız. İnşallah sonunda gerçekleşir. Bizde istiyoruz’ diye konuştu. Transfer tahtası ile ilgili soruya Ay, ‘Transfer tahtasını sonra bakacağız. Önce açalım. Şuanda 28 tane futbolcumuz var’ şeklinde cevapladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X