TSK’dan flaş Çukurca açıklaması

Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında devam eden operasyon kapsamında Çilekli Tepe’de 7 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgedeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 195 oldu

TSK’dan flaş Çukurca açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 3’üncü Piyade Tümen Komutanlığının sevk ve idaresinde 1’inci Komando Tugayı, 2’nci Hudut Tugayı ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birlikleri ile gerçekleştirilen Şehit Sağlık Üstçavuş Mekan Şahin Operasyonu’nun hava kuvvetleri, kara havacılık ve topçu birlikleriyle sürdürüldüğü bildirildi.

 

Operasyon kapsamında Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalındaki Çilekli Tepe’de bir mağara içinde terörist görüntüsünün alındığı kaydedilen açıklamada, “Yapılan tank ve zırhlı muharebe atışları sonucu ilk verilere göre 7 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bu bölgede etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 195 olmuştur.” bilgisi aktarıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X