TÜED’den İYİ Parti’ye ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır’a ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

TÜED’den İYİ Parti’ye ziyaret

TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, dernek olarak tüm siyasi partilere aynı mesafede olduklarını ve emekliler için taş üstüne taş koyana minnet duyacaklarını ifade etti. 

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını hatırlatan Pars, emeklilerin hak arama mücadelesini kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı. Pars, “İktidara gelen siyasi partilere bu vaatlerimizi her ortamda hatırlatacağız. Bu güne kadar herhangi bir siyasi oluşuma ne destek verdik, ne de kafa tuttuk. Ancak bundan sonra bilsinler ki, emeklilerin haklarını sonuna kadar arayacağız” dedi. 

İyi Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır da, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve emekliklerin sorunlarının çözümü için çaba göstereceklerini vurguladı. Her zaman emeklilerin sesi olacaklarını belirten Bahadır,  “İktidara geldiğimizde emeklilerin refah seviyesinin üstünde yaşam sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X