TÜGİAD Bursa’ya yeni başkan

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi’nde Onur Özkul başkanlık görevini Ersoy Tabaklar’a devretti. 

TÜGİAD Bursa’ya yeni başkan

ASLIHAN AYDIN

TÜGİAD Bursa Şubesi’nin önceki akşam Almira Hotel’de tek liste ile gerçekleştirilen olağan genel kurulunda Ersoy Tabaklar oy birliği ile başkanlığa seçildi. Tabaklar, üyelere güvenip göreve getirdikleri için teşekkür etti.

Derneğin 30 yıl önce birkaç genç ruhun iştirakiyle kurulduğunu vurgulayan Tabaklar, “Farklı sektörlerden gelen, hedefleri belli, yürekleri topluma faydalı işler yapma heyecanı ile atan TÜGİAD üyeleri, üreten kim olursa olsun, değerleri ışığında tarafsız ve yalın çizgisini bozmadı.

Bizler de aynı şevk ve heyecanla genç iş adamlarının sesi olarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi. Tabaklar, hem dünyadaki hem Türkiye’deki gelişmeleri analiz ederek bundan sonra daha fazla çalışmak, üretmek, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin öncelikleri olacağını vurguladı. Başkanlık görevini devreden Onur Özkul ise, “Göreve talip olan kişiler için her gün aynı hevese daha da çok çalışma zamanı” diye konuştu. 

DEĞİŞİME AÇIK OLUN

Genel kurula katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, Bursa’nın genç nüfus, heyecan ve azim gibi avantajlara sahip olduğunu dile getirdi. Aktaş, “26 yaşında pazarlama müdürü oldum. 33 yaşımda belediye başkanı oldum. Benim hiç hesabımda kitabımda yoktu. İnsanın karşısına farklı farklı şeyler çıkabiliyor. Ama önemli olan işinizi severek gönülden yapmanız, değişime dönüşüme açık olmamız gerekiyor” dedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Ali Uğur da, şu anda Türkiye’nin bulunduğu noktanın kritik olduğuna dikkat çekerek, “Yaşadığımız bu süreci atlatabilmek ve daha iyi noktalara taşıyabilmek için genç girişimcilerin üstleneceği sorumluluklar çok önemli” ifadelerini kullandı. 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Ersoy Tabaklar’ın başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Ahmet Parseker, Elif Bilge Olağaner, Nihal Emengen, Berkay Uğurtuğ, Hasan Keskin, Mesut Meriç, İrem Savcı, Metin Çağal. 

GENEL MERKEZİN BAŞINA BURSALI BİR İSİM GELİYOR 

TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen, aralık ayındaki seçimde görevi bırakacağını ve başkanlığı Bursalı iş insanı Anıl Şohoğlu’na devredeceğini açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X