Tuğrul Türkeş yorumu: Bizi şaşırtmadı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Meral Akşener’in aday olmamasının özel bir nedeni bulunmadığını söyledi. Öztürk, Tuğrul Türkeş’in istifasıyla ilgili olarak ise “Bizi şaşırtmadı” dedi.

Tuğrul Türkeş yorumu: Bizi şaşırtmadı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na sundu. Öztürk, bir soru üzerine Meral Akşener’in aday gösterilmemesinin özel bir nedeni olmadığını söyledi. 

Öztürk, “Bir nöbet değişimi. Dinlenirler, vakti gelince yeniden devreye girerler. Çok fevkalede bir hadise olarak bakmıyoruz” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Oktay Öztürk, Meral Akşener’in aday olmamasının bir oy kaybına yol açıp açmayacağıyla ilgili bir soruya “Hiç kimse MHP’nin üzerinde değildir. Akşener 2007’de geldi, o tarihten önce de MHP var” diye yanıt verdi.

Oktay Öztürk, Tuğrul Türkeş’in istifa etmesiyle ilgili olarak ise “Tuğrul Türkeş’in davranışına biz şaşırmadık. Herkesçe beklenen adımdı. O da esirgemedi, gösterdi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X