Tüm Türkiye bizi izlesin

Camiaya seslenen Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, ‘Birlik ve beraberliğe bundan önce olduğu gibi bugün de çok ihtiyacımızın olduğu aşikardır’ dedi.

Tüm Türkiye bizi izlesin

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, yeşil beyazlı camiaya önemli mesajlar verdi. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sezon başarılı olmak istediklerini ifade eden Sevinç, şunları söyledi: ‘Takımımız teknoloji destekli adil olmayan hakem kararlarıyla Fenerbahçe maçını kaybetmiş olmamıza karşın, takımımızın çok genç bir kadroyla sergilemiş olduğu mücadeleci futbol umut vermiştir.

Ayrıca Bursasporumuzun değerlerine ve taraftarının beklentilerine yönelik bir oyun anlayışıyla ilgili pozitif mesajlar almış olmamız da, kaybetmiş olmanın üzüntüsünü bir nebze de olsa hafifletmiştir.’

TARAFTARA GEÇMİŞ OLSUN

‘Bu arada yeri gelmişken, Fenerbahçe maçında bizi üzen sadece sonuç olmamış, bazı taraftarlarımızın maruz kaldığı muamele bizleri derinden yaralamıştır. ‘Taraftarımız onurumuzdur’ gerçeğinden hareketle, bu çirkin davranışın sorumlularını kınıyor, değerli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bursaspor’un ruhu  ve mazisiyle örtüşen başarılı bir sezonun yaşanmasında, camiamız ve özellikle tribündeki taraftarlarımız da en az oyuncularımız kadar önemli rol üstlenmektedirler.’

7’DEN 70’E…

‘Buradan hareketle birlik ve beraberliğe  bundan önce olduğu gibi bugün de çok ihtiyacımızın olduğu aşikardır. Kayserispor karşılaşması bu bakımdan son derece büyük önem taşımaktadır.

Yeni sezonda kendi stadımızda oynayacağımız ilk karşılaşmada, birlik ve beraberliğimizin yarattığı sonucu ve görüntüyü tüm Türkiye’ye izletmek, yeni sezonda bütün futbol ailesine vereceğimiz mesaj açısından önemlidir.

7’den 70’e, Büyük Bursaspor Ailesi’nin her ferdinin de bu bilinçte olduğundan şüphemiz yoktur. Bu vesileyle yeni sezonun camiamıza ve takımımıza hayırlar getirmesini diliyor, içinde başarı hikayeleriyle dolu bir sezon umudumuzu yineliyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X