Tümgeneral Hacıoğlu’ndan Fetih Müzesi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Erzurum’a atanan Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, yeni görev yerine gitmeden önce Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezdi.

Tümgeneral Hacıoğlu’ndan Fetih Müzesi’ne ziyaret

Önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan, ihtişamlı yapısı ve Bursa’nın fethini 3 boyutlu anlatan sanatsal yapısıyla şimdiden tüm kentte merak uyandıran Fetih Müzesi’nde Tümgeneral Hacıoğlu’nu ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, komutana müzeyi gezdirerek bilgiler verdi. 

Tümgeneral Hacıoğlu, Bursa’nın fethinin anlatıldığı, 3 boyutlu panoramik resmin yer aldığı kubbe bölümüne çıktığında ise büyük bir heyecan yaşadı. Müzeye gelirken böyle gerçekçi bir sanatsal çalışma ile karşılaşmayı beklemediğini ifade eden Hacıoğlu, kendisini adeta 692 yıl öncesinin Bursa’sında hissettiğini söyledi. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezen herkesten olumlu ve güzel sözler duymanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X