Tuna’dan gol şov: 8-1

Grupta zor günler geçiren iki takımın maçında kırmızı beyazlılar, Duaçınarıspor’a acımadı ve rakibini farklı geçerek derin bir nefes aldı.

Tuna’dan gol şov: 8-1

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-15 Yaş Ligi Klasman 2. Grup’ta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Tuna Gençlikspor, Duaçınarıspor’u 8-1 mağlup etti. Vatan Sahası’nda oynanan maçı farklı kazanan kırmızı beyazlıların gollerini 1, 13 ve 41’de Enes, 19 ve 27’de Yunus, 25’te Alper, 46’da Mehmet ile 50. dakikada Oğuzhan attı. Ligin dibine demir atan Duaçınarıspor’un tek golü ise 48. dakikada Çağatay’dan geldi. Bu sonuçla Tuna Gençlikspor puanını 6’ya yükseltirken, Duaçınarı 7. hafta sonu ile henüz puanla tanışamadı.

SAHA: Vatan

HAKEMLER: Bora Aladağ (***), Ahmet Diken (**), Ümit Korucuoğlu (**)

GOLLER: Dk.1-13-41 Enes, Dk.19-27 Yunus, Dk.25 Alper, Dk.46 Mehmet, Dk.50 Oğuzhan (Tuna Gençlik), Dk.48 Kadir (Duaçınarıspor)

TUNA GENÇLİKSPOR: Ömer (**), Çağatay (**), Alper (***), Emre (**), Yusuf (**), Berkay (**), Oğuzhan (***), Berat (**), Enes (***), Yunus (***), Mehmet (***)

DUAÇINARISPOR: Görkem (*) (Dk.53 Gürsel **), Ali (*), Abdullah (*), Fahri (*), Yunus (*), Semih (*), Sertaç (*), Bilal (*), Celil (**), Kadir (**), Hasan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X