Tunceli’de çatışma! 2 PKK’lı öldürüldü, 1 şehit var

Tunceli’de polis karakoluna düzenlenen saldırıda 2 PKK’lı öldürüldü. 1 vatandaşın da yaralandığı saldırının ardından kent merkezinde polis sık sık havaya ateş açtı. Kentteki gerginlik devam ederken, PKK’lıarın karakola saldırı anı kameralara yansıdı.Saldı

Tunceli’de çatışma! 2 PKK’lı öldürüldü, 1 şehit var

Tunceli merkez Moğultay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu’na saat 11.28 sularında PKK’lı bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Karakoldaki polislerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada saldırıyı düzenleyen 2 PKK’lı öldürülürken, 1 vatandaş da yaralandı. 2 PKK’lının polis tarafından öldürülmesi saniye saniye kameralara yansıdı.

 

Kent merkezinde şu saatlerde silah sesleri yükselirken vatandaşlar evlerine çekildi, esnaf da kepenk kapattı.

 

1 POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

 

Tunceli’ de Şehit Nahit Bulut polis merkezine  PKK’ lı teröristlerce düzenlenen saldırının ardından çıkan çatışmada yaralanan 1 polis memurunun şehit olduğu bildirildi…

Bu sırada ölen PKK’lıların yanına gitmek isteyen kişilere engel olmak isteyen güvenlik güçleri havaya ateş açtı. Gerginliğin tırmandığı Tunceli’de, kentin bazı semtlerinden de silah sesleri duyuldu.

 

Teröristlerden birinin canlı bomba olduğu, ölmeden önce bombanın pimini çektiği belirtiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X