Tunceli’deki Hain Saldırıda Yaralanan Polisler Elazığ’a Getirildi

Tunceli’de polis lojmanlarına PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda yaralanan 2 polis Elazığ’a getirilerek tedavi altına alındı.

Tunceli’deki Hain Saldırıda Yaralanan Polisler Elazığ’a Getirildi

Tunceli’de polis lojmanlarına PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda yaralanan 2 polis Elazığ’a getirilerek tedavi altına alındı. Tunceli’de akşam saatlerinde polis lojmanlarına PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ve roket atarla saldırı düzenlenmişti. Saldırıda 1 polis şehit olurken, 2’si polis 1’i sivil 3 kişi de yaralandı. Yaralı polislerden 2 ‘si askeri helikopterle Elazığ’a sevk edildi. Askeri hastaneye inen helikopterlerden ambulansa alınan yaralılar Fırat Üniversitesi Hastanesi Acil Servisine getirildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralı polislerden 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. ELAZIĞLILAR KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE AKIN ETTİ Öte yandan yaralıların Elazığ’a getirileceğini duyan bazı vatandaşlar hastaneye geldi. İkinci yaralı geldiğinde acil servis önünde toplanan gençler tekbir getirdi. Hastaneye kan vermek için ise genç yaşlı birçok kişi geldi. Hastanede tedbir alan polislerin yeterli kan bulunduğu bilgisini vermesinin ardından kan vermek için bekleyenler güvenlik güçlerine yardımcı olmak için acil servis önünden ayrıldı. Bazı vatandaşlar ise yaralılar için dua etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X