Turgay Erdem iş insanlarıyla buluştu

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, BALKANTÜRKSİAD (Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği) yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya gelerek kent sanayisi ve ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Turgay Erdem iş insanlarıyla buluştu

Erdem, kent yönetiminde Bursa’nın sanayicilerinin ve iş insanlarının adeta bir ekip ruhuyla çalışarak etkin rol oynamasının önemine vurgu yaparak, kentin ekonomi nabzını elinde tutan BALKANTÜRKSİAD gibi kuruluşların Nilüfer’in çağdaşlaşması ve kalkınmasındaki rolüne dikkati çekerek şunları söyledi:

“Türkiye’de birçok konuda ilk olan ve örnek teşkil eden Nilüfer Belediyesi, yeni dönemde de iş dünyasının fikir ve önerileriyle daha da gelişen bir kent olacaktır. Bizler için BALKANTÜRKSİAD, ülke ekonomisine katkısı nedeniyle son derece önemli bir kuruluş. Kenti daha da yaşanılabilir hale getirmek, katkı sağlamak amacıyla birlikte çaba sarf edeceğiz. Çağdaş bir Nilüfer’i çocuklarımıza emanet etmek için desteğinizi bekliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X