Turizm cennetinde skandal! Giydiği bikini yüzünden gözaltına alındı

Filipinler’deki Boracay Adası’nda erkek arkadaşı ile tatilde olan 26 yaşındaki Lin Tzu Ting, ipli bikinisiyle ortalığı birbirine kattı.

Turizm cennetinde skandal! Giydiği bikini yüzünden gözaltına alındı

Lin Tzu Ting ve sevgilisi, son dönemlerin meşhur tatil konumu olan Filipinler’deki Boracay Adası’nda tatile çıktı. Katolik nüfusun yoğun olduğu ülkede halk, dini ritüellere saygılı olmanızı bekler.

turizm-cennetinde-skandal-giydigi-bikini-716099_7696_4_b.jpg

Gündelik hayatta herhangi bir sınırlama olmasa da Müslüman halkın da yaşadığı bu bölgede biraz daha dikkatli giyinmeniz de tavsiye edilir.
 

turizm-cennetinde-skandal-giydigi-bikini-716099_982_5_b.jpg

Ting ve sevgilisi için sıkıntı gittikleri Puka Plajı’nın yönetimine gelen şikayetlerle başladı. Ting, oldukça cesur bikinisiyle göze batmaya başladı. Çünkü bikinisi neredeyse yok gibiydi.

Halk Lin Tzu Ting’nin ipli bikinisiyle neredeyse çıplak gezmesinden rahatsız oldu.

turizm-cennetinde-skandal-giydigi-bikini-716099_8634_3_b.jpg

Para cezası verildi!

Yabancı turistlerin ülkenin kültürüne saygı göstermesi gerektiğini savunan polis yetkilileri, genç kadını sorguya aldı. Sonrasında 2 bin 500 peso (283 TL) para cezasına çarptırılıp serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X