Türk Yıldızları’na kadın komutan

Konya 3. Ana Jet Üssü’nde görev yapan Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları filo komutanlığına, filoda 4 numara gösteri pilotu görevini yürüten Binbaşı Esra Özatay atandı.

Türk Yıldızları’na kadın komutan

Konya 3. Ana Jet Üssü’nde görev yapan Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları filo komutanlığına, filoda 4 numara gösteri pilotu görevini yürüten Binbaşı Esra Özatay atandı.

Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde süpersonik uçaklarla gösteri yapan timin internet sitesinde yer alan açıklamada, Türk Yıldızları ailesinde son bir yılı Filo Komutanlığı olmak üzere üç yıl görev yapan Yarbay Şenol Çetin’in, görevini 4 numara gösteri pilotu olarak görev yapan Binbaşı Esra Özatay’a devrettiği belirtildi.

Açıklamada, “Eski Türk Yıldızları Filo Komutanı Yarbay Şenol Çetin’e görev yerinde başarılar, ailesine mutluluklar dileriz. Binbaşı Esra Özatay’a ise Filo Komutanlığının hayırlı olmasını ve Türk Yıldızları ile daha nice başarılar temenni ederiz.” ifadesine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X