Türkiye seferber! Bu öykü güzel bitsin

Lösemi hastası 3.5 yaşındaki Öykü Arin Keskin ve aynı haslığa yakalanan diğer çocuklar için kök hücre bağışı kampanyası devam ediyor.

Türkiye seferber! Bu öykü güzel bitsin

DERYA DEMİR

Bursa’nın birçok noktasında devam eden bağışın bu sefer ki adresi Erikli’deki Şehit Polis Bülent Aslan İlkokulu oldu. ‘Öykü Arin’e ve tüm lösemili çocuklara umut olalım’ sloganıyla harekete geçen okul idarecileri ve öğretmenleri kök hücre bağışı için seferber oldu. Dün saat 10.00 ile 17.30 arasında düzenlenen bağışa civar mahalle sakinlerinin, okulların ve derneklerin katılımı yoğun oldu.

Kampanya ile ilgili konuşan okul öğretmenlerinden Bülent Kıldan, “Okul idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin yoğun desteği ile güzel bir çalışma yaptık. Mahallemizde ve komşu mahallerimizde bulunan okullarla irtibata geçtik, derneklerle görüştük. Dokunduğumuz herkes bize gayet iyi dönüş sağladı. Umarım sadece umut değil çare de üretebiliriz. Vatandaşalar kampanya haricinde de tüm Kızılay araçlarında kök hücre bağışında bulunabilir” diye konuştu.

Öykü Arin’e ve diğer lösemili çocuklara destek için 23 Aralık’ta Kilim Düğün Salonu’nda saat 13.00-17.00 arasında kök hücre için yeni bir kampanya daha düzenlenecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X