Türkiye’nin kartvizitli ‘en çirkin erkeği’

Ordu’nun Fatsa ilçesi Fatsa Belediyesi tarafından 2001 yılında Uluslararası 1. Çınar Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlediği “En Çirkin Erkek” yarışmasında birinci seçilen Celal Bilgin, 15 yıllık İstanbul serüveninden sonra Fatsa’ya geldi.

Türkiye’nin kartvizitli ‘en çirkin erkeği’

15 yıl sonra geldiği Fatsa’da halktan büyük ilgi gördüğünü söyleyen Celal Bilgin, kendisine “Türkiye’nin Çirkin Kralı” yazılı kartvizit yaptırdı. Çirkin Kral Celal Bilgin, ünlü sanatçı Hülya Avşar’a konuk olduktan sonra eşinin kıskançlık krizine girdiğini söyledi. Fatsa’daki yarışmanın ardından 2 yıl daha ilçede kaldıktan sonra İstanbul’a göç ettiğini söyleyen Celal Bilgin, orada dizi oyuncusu, klip çekimleri gibi işlerle ekmek parası kazanmaya çalıştığını söyledi.

 

“FINDIK BAHÇESİNDEN ÇAĞIRDILAR”

 

Çirkin Kral Celal Bilgin, fındık bahçesindeyken kendisini bir arkadaşının aradığını belirterek, “Bana belediyede bir kağıt imzalatmak istediler. Ben ne olduğunu da bilmiyorum. Biraz düşündükten sonra imzaladım. Meğersem ‘En Çirkin Erkek’ yarışması yapılıyormuş onun için bana kağıt imzalatmışlar. Netice 13 kişi arasından ‘en çirkin erkek’ ben seçildim. Ben aslında bunu güzellik yarışması diye biliyordum meğerse olay başkaymış” dedi.

En Çirkin Erkek seçildikten sonra bir ödül kazanmadığını da söyleyen Celal Bilgin, “Kazanımı sadece halkın tarafıma ilgisi oldu. Basın medya peşimde dolaştı. Ünlü sanatçı Hülya Avşar beni o zaman programına konuk aldı. Bu programa çıktım diye eşim beni Hülya Avşar’dan kıskandı. Ben Türk milletine teşekkürlerimi sunuyorum. Beni ünlüler kervanına kattılar. Beni tanımayan çok az insan vardır. Ben Fatsa’ya aşığım, Fatsa’yı çok seviyorum. Ben çirkin unvanından hiç gücenmiyorum aksine gurur duyuyorum. Yolda beni görenler sarılıyor, hasret gideriyorlar. Ben Fatsalıları İstanbul’da temsil ediyorum” diye konuştu.

 

“EŞİMİ HÜLYA AVŞAR’DAN KISKANDIM”

Böyle bir yarışma olduğundan haberi olmadığı için eşinin “En Çirkin Erkek” seçilmesine bir tepkisi olmadığını ifade eden Asiye Bilgin ise “Sadece sordum, ‘niye girdin bu yarışmaya’ dedim. Eşimi Hülya Avşar’dan kıskandım” ifadelerini kullandı.

Celal Bilgin “Oy Fatsam” isimli türkü de yazdığını sözlerine ekledi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X