Türkiye’ye dev yatırım

İngiliz tur operatörü Jet2holidays’in Üst Yöneticisi Steve, Türkiye pazarına 160 milyon sterlin yatırım yapacaklarını söyledi.

Türkiye’ye dev yatırım

Heapy, Thomas Cook’un iflasından sonra turist kaybını yerine koyabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Türkiye’de 10 yıldır çalıştıkları oteller olduğunu ifade eden Heapy, Thomas Cook’un iflasının hemen sonrasında tur operatörleri olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve ekibiyle toplantı yaptıklarını kaydetti. Türkiye’nin harika bir destinasyon olduğunu ve son 1 yılda 7 kez Türkiye’ye geldiğini anlatan Heapy, aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Heapy, ‘’Şu an yeni uçak arayışındayız. Yeterince uçak bulursak ve satışlar da iyi giderse 100 bin fazladan turisti Dalaman’a getireceğiz. Bu rakamlar daha da yukarıya çıkabilir. Uçuşlarımızı artırıyoruz. 100 uçakla göklerdeyiz. Türkiye pazarına 160 milyon sterlin yatırım yapıyoruz. Thomas Cook’tan dolayı ortaya çıkan durumu düzeltebilmek için de çok sıkı çalışıyoruz. Türkiye bütçemize 8 milyon sterlin daha ekledik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X