“Türkiye’yi Daha Aydınlık Günler Bekliyor”

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgerek, Türkiye’yi daha aydınlık günlerin beklediğini kaydetti. 1 Kasım seçiminlerinde AK Parti’…

“Türkiye’yi Daha Aydınlık Günler Bekliyor”

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgerek, Türkiye’yi daha aydınlık günlerin beklediğini kaydetti. 1 Kasım seçiminlerinde AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara geleceğini ifade eden Özgevrek, “Birlik,beraberliğimizi ve huzurumuzu bozmaya çalışacak kişilere ve fitne fesat odaklarının oyunlarına kanmayan güçlü bir Türk halkı ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde inanıyoruz ki Türkiye’yi daha da aydınlık ve parlak günler beklemektedir.Bilindiği üzere, 7 Haziran seçimlerinde milletimizin nihai kararı ile yüzde 41 oranında oyla AK Parti Türkiye’nin en büyük partisi olarak çıkmıştır. Partimiz bu oy oranıyla maalesef yeterli çoğunluğu sağlayamadığı için tek başına hükümeti kuramamıştır. Cumhurbaşkanımızın Partimize hükümeti kurma görevini vermesi üzerine Başbakanımız hızla koalisyon çalışmalarına başlamıştır.Ancak görüşmelerimiz olumlu cevap vermeyerek ,bu siyasi partiler ile koalisyon hükümeti kurmaya yönelik çalışmalarımız karşılık bulamamıştır. Bugün geldiğimiz bu süreçte AK Parti’nin tüm pozitif yaklaşımlarına rağmen ’AK Parti ile hükümet olamayız’ anlayışı ile koalisyon hükümetinde yer almak istemediler. Siyasi partiler ile yapılan görüşmeler sonucunda Basbakanımız Ahmet Davutoğlu Türkiye’yi yeniden seçim yenileme sürecine ve milletimizin takdirine, sandık iradesine başvurmayı tercih etmişlerdir.Alınan bu kararın Türkiye’mize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.Bizler AK Parti teşkilatları olarak her daim milletimizle ve özellikle Sivil Toplum Kuruluşları ile iç içe olarak sanki her daim seçim olabilecek şekilde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.En kısa zamanda gerçekleşecek olan seçimde yine nihai kararı milletimiz verecektir.İnanıyoruz ki Türkiye’nin lider partisi olan AK Parti yeniden tek başına gelecektir” ifadelerini kullandı. (EFE)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X