`Türkiye`yi üye yapmazlarsa…`

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır Türkiye`nin en güçlü dönemini yaşadığını, bu nedenle de yıpratılmaya çalışıldığını öne sürerek, bir iki yıl içinde AB`ye üye ülkeler arasına girileceğini aksi halde AB`nin kendisinin kaybedeceğini söyle

`Türkiye`yi üye yapmazlarsa…`
Bakan Bozkır, AK Parti Uşak İl Başkanlığı tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katılmak için kente geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, AK Partinin, dönem itibariyle Türkiye’nin yükseliş partisi olduğunu söyledi.
 
Belediye Başkanı Nurullah Cahan da belediye projeleri konusunda sunum yaparak, tarihi Uşak halısının geliştirilmesi konusunda destek istedi.
 
‘ANTRENÖRÜMÜZ CUMHURBAŞKANIMIZDIR’
 
AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay’ın konuşmalarının ardından, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır partililere seslendi. Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinin en güçlü noktasında olduğunu anlatan Bakan Bozkır şöyle devam etti:
 
“Türkiye son 10 yılda öyle bir başarı gösterdi ki, artık herkesin gıptayla baktığı, herkesin aynı yerde olmak istediği bir ülke konumundadır. Türkiye o kadar beklenmeyen şekilde gelişti ki, uluslararası aktör haline geldi. Son 15 ayda karşı karşıya kaldığımız teşebbüsler yaşıyoruz. Gezi olayları, Aralık olayları bunlara birer örnektir. Türkiye yıpratılmaya çalışılıyor. Ancak, Türkiye artık ağırsıklet boksörüdür. Antrenörümüz ise Cumhurbaşkanımızdır. Allah korusun bir ağır yumruk vuracak olursa, yere düşeni hakem dahi kaldıramaz.”
 
‘ALMAZSA AB KAYBEDER’
 
Türkiye’nin AB’ye 50 yıldır alınmadığını, ancak bir ya da iki yıl içinde üye ülkeler arasına gireceğini düşündüğünü belirten Bakan Bozkır, “Türkiye’yi üye yapmazlarsa çok da fazla umurumuzda olmaz. Bunda kaybedecek olan AB’dir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X