Türkoğlu’na vefa

Uzun yıllar Türk Eğitim-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanlığı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevlerini yürüten Selçuk Türkoğlu için sendika üyeleri ve dostları vefa programı düzenledi.

Türkoğlu’na vefa

DERYA DEMİR

Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Selçuk Türkoğlu’na; okul müdürleri, sendika başkanları ve STK temsilcileri tarafından plaket takdim edildi. Programda konuşan Türkoğlu, “20 yıldır her türlü haksızlığa karşı birlikte mücadele ettiğim, her türlü haksızlık karşısında seslerimizi birlikte yükselttiğimiz arkadaşlarımı görüyorum. ‘Sağcıdan sendikacı olmaz’ dediler. Hep birlikte aştık öylesine aştık ki, her yıl yılın enleri olduk ödüller aldık.

Adaletsizliğin karşısındayız. Zulmün karşısındayız. Enseyi karartmayalım.  Güzel günler günler göreceğiz. Sendikal mücadelemizden bize miras güzel samimi dostluklar ve onurlu hatıralar ve toplam 30’a yakın davadan 3.5 yıl hapis ile yargıtayda devam eden davalar kaldı. Anamızın ak sütü gibi helal olsun. Sizler de haklarınızı helal edin. Hayat devam ettikçe mücadelemiz devam edecek. Tevekkül Allah’adır zillete katlanılmaz, ya hayat ya ölüm bunun ortası olmaz”diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X