Türkyılmaz zaferi Mudanyalılarla kutladı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ali Narin Demirtaş’ın ardından 42 yıl aradan sonra Mudanya’nın iki dönem üst üste seçilen belediye başkanı oldu.

Türkyılmaz zaferi Mudanyalılarla kutladı

Zaferini Mütareke Meydanı’na akın eden Mudanyalılarla kutlayan Başkan Türkyılmaz, “Mudanya’da güzel şeyler olmaya devam edecek” dedi. Hesap verebilen, kaynaklarını etkin kullanan, tertemiz bir yönetim anlayışıyla, adil, tarafsız, kimsenin ötekileştirilmediği bir Mudanya’yı yaratmış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, “Üreten, ürettiğini halkıyla paylaşan etkin belediye yönetimini, 5 yıllık ‘yatırım’ temasıyla taçlandırmak üzere yola çıktıkb. 30 Mart 2014’te doğan barış, kardeşlik, insanlık, sevgi, huzur, mutluluk, Cumhuriyet ve Mustafa Kemal güneşi Mudanya’da batmayacak dedik. Hiç kimseyi ötekileştirmedik, kimsenin hakkını çiğnemedik. Adaletten yana durduk. İkinci dönemimde de doğruluktan, dürüstlükten ve ahlaklılıktan ayrılmayacağız. Oy versin vermesin, sevsin sevmesin herkesin hakkını koruyacağız. Gece gündüz sizin için çalışmaya devam edeceğiz.  Mudanya’da herkes Mudanya ile gurur duymaya devam edecek”  diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X