Türkyılmaz’a horonlu uğurlama 

Yerel seçim öncesi saha çalışmalarını sürdüre Mudanya Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, yeni dönem projelerini anlatmak ve meclis üyesi adaylarını tanıtmak üzere gittiği Ülkü Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı.

Türkyılmaz’a horonlu uğurlama 

Türkyılmaz’ı burada CHP İlçe Başkanı Ömer Aydın, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Özbay, belediye meclis üyesi adayları ile partililer de yalnız bırakmadı. Sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla yerelden başlattıkları kalkınmayı yeni dönem projeleriyle sürdüreceklerini vurgulayan Türkyılmaz, “Mudanya’da yaşayan herkesin hakkını, hukukunu koruduk, kimseyi ötekileştirmedik.

31 Mart akşamına kadar Millet İttifakı’nın adayı olarak çalışacağım. Ama 31 Mart akşamından sonra bütün Mudanya’nın belediye başkanı olarak çalışmaya devam edeceğim. Asla sizi oy verdiğinize pişman etmeyeceğiz. Doğru, dürüst ve ahlaklı çalışarak verdiğiniz oyları namusumuz gibi koruyacağız” diye konuştu.

Üreticinin her zaman yanında olan, toprağa değer veren projeleri de hayata geçireceklerini de kaydeden Türkyılmaz, program bitiminde Ülkü Mahallesi’nden kemençe ve horonlarla uğurlandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X